Начало Продукти Количка Профил

Мъжка вратовръзка с мозайка пепел от рози 7 см
Мъжка вратовръзка с мозайка пепел от рози 7 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка с мозайка пепел от рози лукс 7см

2002210117

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка с мозайка пепел от рози лукс 7см, футуристичен модел от последната ни модна колекция. Стилът, който пресъздава този изтънчен аксесоар много наподобява впечатляваща украса на сюреализма. Много интересен модел, който се надяваме да ви допадне. Сигурно си задавате въпроса, с какви мъжки ризи може да се комбинира? Отговорът от наша страна е с розова риза и тъмносин панталон, които идеално си подхождат. Може да се каже, че това е съвършената за вас визия.

Платът е изцяло от полиестер, релефен и приятен при допир. Жените обичат стилните мъже, облечени по подобен начин. Така вие без никакво притеснение ще се появите в целият си блясък на всяко тържествено събитие или семеен празник. Мъжката вратовръзка, често се използва като подарък, който с голямо желание ще ви опаковаме в подходяща кутия.

 

Ширина: 7 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •