Мъжка вратовръзка със сини елементи 6 см
Мъжка вратовръзка със сини елементи 6 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка със сини елементи TI1

2002210144

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка със сини елементи TI1, смело решение за дръзките мъже. Текстурата е удивително ефектна, като са използвани елементи от древните елински украси. Дори може да се напише, че част от нея наподобява древните рисунки в пещерите. Подобен модел имаме с черни ленти в същият дизайн.  Материята е много фина при допир с леко релефен привкус.

Тази вратовръзка може да я слагате на всяко официално събитие, стига да съумеете да направите правилната комбинация с мъжки ризи и панталони. Според нас тя е светлосиня риза и евентуално ако носите тиранти те да са тъмносини. Аксесоарът е изработен изцяло от полиестер, лесно се глади и поддържа. Може да ви послужи за подарък, с който да зарадвате любим приятел.

 

Ширина: 6 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.