Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка вратовръзка синя PK13
Мъжка вратовръзка синя PK131
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Луксозна мъжка вратовръзка синя PK13

1902150017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Луксозна мъжка вратовръзка синя PK13, структурирана с флорални мотиви. Мека при допир, от много фина полиестерна материя, подходяща за специални празнични поводи. Към нея в комплекта присъства кърпичка от същия плат, която в общия случай има декоративна функция. Щампата на плата е много изящна от светлосини и сиви елементи във вид на листа.

Това предполага комбинирането на тези два аксесоара с всички мъжки ризи и костюми, които може да намерите в нашия сайт. Дизайнерите на тази вратовръзка са се постарали да направят едно наистина красиво произведение на изкуството. Може да я слагате на всяко светско събитие или специален повод, на който се изисква строго облекло. От друга страна това е идеална възможност да зарадвате любим човек като подарък, който ние ще опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Дължина: 150 см
  • Ширина: 7 см Състав:
  • 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.