Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка вратовръзка тъмно лилава PK14
Мъжка вратовръзка тъмно лилава PK141
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка тъмно лилава PK14

1902150020

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка тъмно лилава PK14, екстравагантен модел за специални поводи. Щампата е много ефектна на овални симетрични фигури с тъмен оттенък. С този луксозен аксесоар, придружен с кърпичка от същия десен ще изглеждате неотразими на светски събития или на работа в офиса. Вратовръзката лесно се комбинира с мъжки ризи и панталони в светлата цветова гама.

Тези и още много облекла свързани с мъжката мода може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Изработена е изцяло от полиестер, с много добро качество. Това наше предложение е подходящо за подарък към любимият ви мъж, който можем да опаковаме в луксозна кутия при желание от ваша страна. Бъдете креативни в избора си на облекло, за да привлечете погледите на околните на всяко светско събитие.

 

  • Дължина: 150 см
  • Ширина: 7 см Състав:
  • 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.