Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка вратовръзка тъмно синя BS1
Мъжка вратовръзка тъмно синя BS11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка тъмно синя BS1

1902150024

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка тъмно синя BS1, красиво допълнена от изящна кърпичка в същия десен. Щампата е много ситна с малки розово-сини триъгълничета. От далеко се виждат като точки, с което се цели визуален ефект върху околните. Лесно може да комбинирате двата аксесоара със светли мъжки ризи и панталони, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Изработката е изключително качествена от 100% полиестер. Този модел придава завършен вид на вашата мъжка визия и може да се използва за официални поводи и събития. Вратовръзката лесно се връзва и глади, ще стои идеално на облеклото ви. Този аксесоар е подходящ за подарък, който може да ви приготвим в луксозна кутия.

 

  • Дължина: 150 см
  • Ширина: 6 см Състав:
  • 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.