Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка вратовръзка тъмно синя PK16
Мъжка вратовръзка тъмно синя PK161
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка тъмно синя PK16

1902150022

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка тъмно синя PK16, мек при допир аксесоар за една наистина стилна визия. Подходяща за носене на сватби и балове, една свежа идея за вашата стилна визия. Към нея има още кърпичка със същия десен, която има декоративна функция. Подходяща комбинация на тези аксесоари с мъжки ризи и костюми е по ваша преценка, но ако имате затруднения може да ви помогнем.

Подходящи са за подарък приготвен в луксозна опаковка от нас. Материята е много фина, приятна при допир, от 100% полиестер, с много качествена изработка. Лесно се връзва и поддържа, заслужава да стане част от вашият гардероб за специални поводи.

  • Дължина: 150 см
  • Ширина: 7 см Състав:
  • 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.