Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка вратовръзка тъмносиня VE1
Мъжка вратовръзка тъмносиня VE11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка тъмносиня VE1

1902280095

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка тъмносиня VE1, актуална за всеки сезон. Изработена изцяло от полиестер с интересна структурирана щампа със знака на евро валутата. Подходяща е за носене от хора занимаващи се с бизнес или искащи да изглеждат като бизнесмени. Имайте предвид, че ширината е 6 см , а дължината 144 см. Това са стандартни размери за всички модели вратовръзки.

Конкретно това наше предложение може да го комбинирате с контрастни цветове елегантни ризи и подходящи костюми, които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Материята е много фина и приятна при допир, лесно се поддържа и глади. Освен това този аксесоар е подходящ за подарък към любим приятел или съпруг.

 

  • Дължина: 154 см
  • Ширина: 6 см
  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.