Мъжка вратовръзка тъмносиня VE2
Мъжка вратовръзка тъмносиня VE21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка тъмносиня VE2

1902280098

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка тъмносиня VE2, още един елегантен аксесоар от последната ни модна колекция. Иновативен и много свеж модел предназначен за улегнали мъже и такива на средна възраст. Прави впечатление новаторският десен, който се отличава с интересни мотиви от корабоплаването – светлосиня котва и червен рул. Разположени са шахматно по целия плат и придават доста униформен вид на изделието.

Комбинацията със светли или тъмни официални ризи е лесна, затова го оставяме на вашият вкус и разбирания към мъжкото облекло. С подобен тип аксесоари ще бъдете лесно забелязани на всяко светско събитие или личен празник. Дължината и ширината на тази мъжка вратовръзка са стандартни. Идеален начин да изненадате вашия любим приятел с стилен подарък, който ще ви опаковаме в подходяща кутия.

 

  • Дължина: 150 см
  • Ширина: 6 см
  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.