Мъжка вратовръзка тъмносиня NMN3
Мъжка вратовръзка тъмносиня NMN31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка вратовръзка тъмносиня NMN3

1902280062

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноМъжка вратовръзка тъмносиня NMN3, екстравагантен модел за изискани мъже. Десена е доста впечатляващ със симетрично подредените червени линии по цялата дължина. Те ефектно се открояват на тъмния фон, което е предпоставка именно тази вратовръзка да се комбинира успешно с официални ризи в червената гама.

Материята е мека и нежна при допир, изработена изцяло от полиестер. Лесно се връзва и поддържа, като дължината и ширината и е стандартна за този вид артикули. Тези и още много аксесоари може да намерите в нашия онлайн магазин. Ето една свежа идея за подарък на вашия любим приятел, съпруг или колега. Опаковането оставете на нас.

 

  • Дължина: 152 см
  • Ширина: 5.5 см
  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.