Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка вратовръзка тъмносиня SA3
Мъжка вратовръзка тъмносиня SA31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка тъмносиня SA3

1902280070

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка тъмносиня SA3, много стилна и ефектна за официални празници и събития. Изработена е изцяло от полиестер, с мека при допир материя, като основния акцент е пада върху десена. На тъмния фон се открояват светлосини точки, симетрично разположени по между си. Това е една от причините подобен тип аксесоари да се харесват от младите мъже, които естествено искат да се открояват от останалите.

По-улегналите господа предпочитат да ги слагат в ежедневието си особено ако работят в офис. Убедени сме че ще изглеждате неотразими и в двата случая, ако изберете тази стилна вратовръзка. Тя е подходяща за подарък и може да ви я опаковаме в луксозна кутия. Лесно се съчетава с официални ризи и панталони, които се намират в нашия сайт и очакват да бъдат избрани при необходимост.

 

  • Дължина: 152 см
  • Ширина: 5.5 см
  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.