Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка вратовръзка тъмносиня VE4
Мъжка вратовръзка тъмносиня VE41
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка тъмносиня VE4

1902280100

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка тъмносиня VE4, аксесоар на който не може да устоите. Рядко срещан десен, което прави този модел уникален. На тъмния фон има хаотично разположени музикални ноти, сякаш всеки момент може да чуете тяхната мелодия. Интересна идея за подарък към музикално настроените мъже, които имат някаква връзка с музиката.

Разбира се това не е причина и за останалата мъжка аудитория да блесне  с такъв тип аксесоар на всяко изискано парти или светско събитие. Материята е 100% полиестер, а дължината и ширината са стандартни. Лесно може да се комбинира с всякакви цветове официални ризи и костюми, но това оставяме на вашата индивидуална преценка.

 

  • Дължина: 152 см
  • Ширина: 7.5 см
  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.