Мъжка вратовръзка тъмносиня VE4
Мъжка вратовръзка тъмносиня VE41
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Мъжка вратовръзка тъмносиня VE4

1902280100

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноМъжка вратовръзка тъмносиня VE4, аксесоар на който не може да устоите. Рядко срещан десен, което прави този модел уникален. На тъмния фон има хаотично разположени музикални ноти, сякаш всеки момент може да чуете тяхната мелодия. Интересна идея за подарък към музикално настроените мъже, които имат някаква връзка с музиката.

Разбира се това не е причина и за останалата мъжка аудитория да блесне  с такъв тип аксесоар на всяко изискано парти или светско събитие. Материята е 100% полиестер, а дължината и ширината са стандартни. Лесно може да се комбинира с всякакви цветове официални ризи и костюми, но това оставяме на вашата индивидуална преценка.

 

  • Дължина: 152 см
  • Ширина: 7.5 см
  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.