Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка вратовръзка тъмносиня VE5
Мъжка вратовръзка тъмносиня VE51
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка тъмносиня VE5

1902280099

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка тъмносиня VE5, с футболна тематика от 100% полиестер. Ето един различен аксесоар от последната ни колекция, който ще ви изненада приятно. На тъмния фон се открояват футболна топка и футболист, което може да ви подскаже за кого е предназначена тази вратовръзка. В България всички разбират от футбол , така че реално погледнато може да се носи от всеки мъж.

Доста оригинална идея за аксесоар, който може да бъде направен като подарък и доставен от нас в луксозна опаковка. Материята е мека и нежна при допир, със стандартни размери ширина и дължина. Лесно може да се съчетае както със светли, така и с тъмни официални ризи и панталони, които може да изберете от нашия сайт.

 

  • Дължина: 158 см
  • Ширина: 7.5 см
  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.