Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка вратовръзка тъмносиня VE6
Мъжка вратовръзка тъмносиня VE61
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка с платноходки VE6

1902280096

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка с платноходки VE6, изискан дизайн и отлично качество от 100% полиестер. Класически цвят върху, който се открояват малки платноходки. Логично е да си помислите, че това е аксесоар за пътешественици и хора, които са свързани с морето. Една прекрасна идея за подарък към подобен тип мъже. Ако искате да изглеждате привлекателни на светско събитие или семеен празник това е вашия модел.

Лесно може да го комбинирате с светли официални ризи и тъмни панталони, които може да изберете от нашия онлайн магазин Виконте Русе. Нека очарованието на всеки слънчев ден на работа в офиса или в ежедневието започне с такъв свеж привкус.  Материята е много деликатна при допир, лесно се глади и поддържа. Надяваме се това наше предложение да стане част от вашия гардероб.

 

  • Дължина: 152 см
  • Ширина: 7.5 см
  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.