Масленозелена вратовръзка с кърпичка EBI1
Масленозелена вратовръзка с кърпичка EBI11
Масленозелена вратовръзка с кърпичка EBI12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Масленозелена вратовръзка с кърпичка EBI1

1909080055

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноМасленозелена вратовръзка с кърпичка EBI1, мека материя изцяло от полиестерен плат. Това е точният аксесоар за вас и вашия празник. Идеално се комбинира с всякакъв цвят мъжки ризи и сака, които може да намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Добавете последният детайл във вашата изискана визия с този ефектен комплект от две части.

Материята е декорирана със ситни орнаменти в зелено черната цветова гама, които са симетрично разположени в една идеална текстура. Изработката е много фина и мека при допир, и ще стои перфектно на вашата риза. Вземете комплекта вратовръзка с кърпичка и зарадвайте любимият си мъж с подарък за празничен повод.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.