Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка вратовръзка червено с тъмносиньо PC12
Мъжка вратовръзка червено с тъмносиньо PC121
Мъжка вратовръзка червено с тъмносиньо PC123
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка червено с тъмносиньо PC12

22021803ai

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка червено с тъмносиньо PC12, фин деликатен аксесоар за една изискана мъжка визия.  Дизайнът е много свеж, с изящно бродирани флорални мотиви. Между тях се наблюдават геометрични елементи, които придават на десена разнообразие и релефност.

Изработката е супер качествена от 100% полиестерна материя. Вратовръзката може да се слага под яката на всякакъв цвят светла мъжка риза. Текстурата е мека и приятна на допир, което се надяваме че ще ви допадне. Излишно е да споменаваме, че това наше предложение е подходящо за подарък.

Ширина: 6.5 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.