Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Mъжка вратовръзка лилаво с жълто PC14
Mъжка вратовръзка лилаво с жълто PC141
Mъжка вратовръзка лилаво с жълто PC142
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Mъжка вратовръзка лилаво с жълто PC14

22021803al

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Mъжка вратовръзка лилаво с жълто PC14, много добро попадение за сватба или абитуриентски бал. Дизайнът е много свеж и приятен за окото, със силно изразени и наситени флорални мотиви. Преливането между лилавия и златистия цветове , прави вратовръзката да изглежда като истинско произведение на изкуството. По този начин десенът изглежда от една страна фин, а от друга релефен.

Изработката е много качествена от изцяло полиестерна материя. Вратовръзката може да се поставя под яката на всякакъв цвят мъжка риза, без значение от типа костюм. Текстурата е мека и приятна на допир, което се надяваме, че ще ви допадне. Това наше предложение е подходящо за подарък, с който ще зарадвате любим човек.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.