Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка вратовръзка с розови елементи PC25
Мъжка вратовръзка с розови елементи PC251
Мъжка вратовръзка с розови елементи PC252
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка с розови елементи PC25

22021803aw

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка с розови елементи PC25, доста оригинален аксесоар от последната ни колекция за предстоящия сезон. Много любопитен дизайн, от гледна точка на художественото оформление. Вградените елементи са в контрастни, на тъмносиния фонов цвят. Добре се забелязват както флоралните мотиви, така и розовите, диагонални ленти. Текстурата на плата е леко релефна и същевременно приятна при допир.

Изработката е много качествена от 100% полиестерна материя, която е препоръчителна за такъв тип аксесоари. Комбинирането с останалото празнично облекло е лесно. Вратовръзката е подходяща както за абитуриентски бал, така и за сватба. Може да я слагате върху светла или тъмна риза, което е голямо предимство в случая. Хубава идея  за подарък, който ще ви опаковаме в подходяща кутия.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.