Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Мъжка вратовръзка розово с тъмносиньо PC11
Мъжка вратовръзка розово с тъмносиньо PC111
Мъжка вратовръзка розово с тъмносиньо PC112
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка розово с тъмносиньо PC11

2202180381

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка розово с тъмносиньо PC11, добре изглеждащ аксесоар за всеки празничен повод или събитие. Качествена изработка от 100% полиестерна материя. Дизайнът представлява симетрично редуващи се флорални мотиви, вплетени умело на тъмния фон. По този начин те добре се открояват, за да се постигне обемност на десена. На практика вратовръзката може да се слага върху всякакъв вид мъжка риза, което е голямо предимство.

Текстурата на плата е мека и нежна при допир, истинска наслада за кожата. Това наше предложение може да го използвате като подарък към любим мъж за предстоящите абитуриентски празници или сватба.

Ширина: 6.5 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.