Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Mъжка вратовръзка със сини линии PC8
Mъжка вратовръзка със сини линии PC81
Mъжка вратовръзка със сини линии PC82
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Mъжка вратовръзка със сини линии PC8

22021803ag

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Mъжка вратовръзка със сини линии PC8, изключително интересен аксесоар за всеки празничен повод. Много качествена изработка от изцяло полиестерна материя. Превъзходен дизайн, който представлява добре подредени геометрични фигури в близка цветова гама. Истинско произведение на изкуството за една превъзходна мъжка визия.

Освен обемност текстурата се наблюдава и релефност, която няма как да не ви направи впечатление. На практика вратовръзката може да се слага върху всякакъв цвят мъжка риза, което е голямо предимство. Материята е гладка и приятна при допир, която се надяваме да ви допадне. Това наше предложение може да го използвате като подарък към любим човек за предстоящите абитуриентски празници.

 

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.