Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка вратовръзка със сини нюанси PC5
Мъжка вратовръзка със сини нюанси PC51
Мъжка вратовръзка със сини нюанси PC52
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка със сини нюанси PC5

22021803ad

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка със сини нюанси PC5, изящен аксесоар за всеки празничен повод или събитие. Качествена изработка от 100% полиестерна материя. Дизайнът е подвластен на симетричното редуващите се на светли ленти върху тъмносиния фон. По този начин те добре се открояват, за да се постигне обемност на десена. На практика вратовръзката може да се слага върху всякакъв вид мъжка риза, което е голямо предимство.

Текстурата на плата е мека и приятна при допир, истинско съвършенство. Това наше предложение може да го използвате като подарък към любим мъж за предстоящите абитуриентски празници или сватба.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.