Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Mъжка вратовръзка синьо и златно PC6
Mъжка вратовръзка синьо и златно PC61
Mъжка вратовръзка синьо и златно PC62
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Mъжка вратовръзка синьо и златно PC6

22021803ae

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Mъжка вратовръзка синьо и златно PC6, превъзходен аксесоар за всяко празнично събитие. Качествена изработка от 100% полиестерна материя. Изключително интересен дизайн, който трудно може да се опише с думи. Истинско произведение на изкуството с характерни симетрични елементи по цялат атекстура на плата.

Освен обемност текстурата се наблюдава и релефност, която няма как да не ви направи впечатление. На практика вратовръзката може да се слага върху всякакъв цвят мъжка риза, което е голямо предимство. Материята е гладка и приятна при допир, което се надяваме да ви допадне. Това наше предложение може да го използвате като подарък към любим човек за предстоящите абитуриентски празници.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.