Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка вратовръзка със ситни точки PC19
Мъжка вратовръзка със ситни точки PC191
Мъжка вратовръзка със ситни точки PC192
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка със ситни точки PC19

22021803aq

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка вратовръзка със ситни точки PC19, елегантен модел, следващ последните тенденции в модата. Изключително оригинален дизайн, с добре подредени елементи по него. Разположението е диагонално във вид на мрежа, с което се постига обемност на десена. Самото съчетание между цветовете е много сполучливо, привличащо окото. Следователно тази вратовръзка може да се поставя под яката на всяка луксозна риза. Качествена изработка, която ще задоволи и най-претенциозния вкус.

Много качествена изработка от полиестерен плат, фина и релефна при допир. Така представеният модел може да го използвате за всяко празнично събитие. Със сигурност ще изглеждате привлекателни и стилни. Вратовръзката е прекрасна идея за подарък към любимия ви мъж.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.