Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Mъжка вратовръзка с тъмночервени елементи TI1
Mъжка вратовръзка с тъмночервени елементи TI11
Mъжка вратовръзка с тъмночервени елементи TI12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Mъжка вратовръзка с тъмночервени елементи TI1

2202230113

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Mъжка вратовръзка с тъмночервени елементи TI1, изключително атрактивен аксесоар от последната ни колекция за този сезон. Дизайнът е впечатляващ, като се усеща ориенталски привкус. Самото разположение на отделните елементи в украсата и използваните цветове, го доказват по един неотразим начин.

Материята е 100% полиестерна, приятна при допир, с лек релефен оттенък. На практика трудно може да се установи, кой е фоновият цвят. Това е от голямо предимство, особено при изборът на мъжка риза и костюм. Какъвто и вариант да изберете, вратовръзката ще подхожда на всичко. Тя ще придаде завършеност на визията ви, което ще гарантира сигурния успех на всяко празнично събитие, на което вземете участие. В допълнение може да ви подсетим, че този аксесоар е подходящ за подарък.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.