Начало Продукти Количка Профил

Мъжка вратовръзка синьо и бяло SA14
Мъжка вратовръзка синьо и бяло SA14
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка синьо и бяло SA14

a810190019

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка вратовръзка синьо и бяло SA14, красива и релефна. Подходяща както за тържествени празници, така и за работна атмосфера в офиса. Тук акцента пада върху геометричните фигури, разположени правилно на син фон. Изключително качествена изработка изцяло от полиестерен плат. Бъдете креативни и заложете на подобен тип аксесоари. 

Те лесно се комбинират с официални ризи с цветове съвпадащи с тези на вратовръзката. Тях може да намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Артикулът е подходящ за подарък на любимия ви мъж. Още един луксозен аксесоар, който ще ви е от полза и заслужава мястото си във вашия гардероб.

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •