Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Оранжева вратовръка на сиви квадратчета PC4
Оранжева вратовръка на сиви квадратчета PC41
Оранжева вратовръка на сиви квадратчета PC42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Оранжева вратовръзка на сиви квадратчета PC4

22021803ac

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Оранжева вратовръзка на сиви квадратчета PC4, превъзходен модел, следващ последните модни тенденции. Дизайнът е изключително оригинален, заради добре подредените си геометрични миниатюри. Подредени са в диагонал за по-добра пространствена визия. Самото съчетание на цветовете е много сполучливо, привличащо окото. Следователно този аксесоар може да се поставя под яката на всяка риза. Качествена изработка, която ще задоволи и най-претенциозния вкус.

Материята е изработена от 100% полиестерен плат, фина и релефна при допир. Така представеният артикул може да го използвате както за абитуриентски балове и сватби, така и на по-специални събития. Със сигурност ще изглеждате привлекателни и стилни. Вратовръзката е прекрасна идея за подарък към любим за вас човек.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.