Начало Продукти Количка Профил

Розова вратовръзка с кърпичка EBI5
Розова вратовръзка с кърпичка EBI52
Розова вратовръзка с кърпичка EBI51
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Розова вратовръзка с кърпичка EBI5

1909080059

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноРозова вратовръзка с кърпичка EBI5, жакардов полиестерен плат, с преплитащи се бели нишки. Много добро попадение за този сезон от гледна точка на повтарящите се орнаменти в доста несвойствен за мъжката мода цвят. Ако сте достатъчно смели в своя избор и успеете да комбинирате този красив комплект с подходящите официални ризи и костюми, ще останете изключително доволни.

Може да ги сложите само на официални поводи, сигурна гаранция, че ще привлечете нечии погледи. Дори това може да стане повод да ви заприказват и така да направите нови запознанства. Ако искате може да ви опаковаме вратовръзката и кърпичката в луксозна опаковка и да послужи за подарък към любим човек.

 

Състав: 100% полиестер

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •