Начало Продукти Количка Профил

Широка раирана вратовръзка VK133
Широка раирана вратовръзка VK134
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Широка раирана вратовръзка VK13

a110209007


Широка раирана вратовръзка VK13, структуриран десен в модерен вариант. Изработката е много оригинална, разделена на повтарящи се ивици в строго определен ред. Редуват се тесни и широки райета и последователно преливане от черен към тъмносин цветове. Именно това може да ви послужи като добра идея за комбиниране с мъжки ризи и костюми избрани също от нашия сайт.

Старайте се да има контраст между тях за да се получи желаната от вас визия. Материята е достатъчно фина и гладка за да задоволи вашите сетива. По този начин облечени може да се появите както на светски събития и форуми, така и в работна обстановка в офиса. Каква по-добра идея за подарък към любимият за вас човек или приятел, който ще ви приготвим в луксозна опаковка.

Ширина: 11 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •