Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Широка вратовръзка на бели квадрати VK13
Широка вратовръзка на бели квадрати VK14
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Широка вратовръзка на бели квадрати VK1

a101014004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Широка вратовръзка на бели квадрати VK1, геометрична текстура с вплетени оранжеви и бели нишки между малките квадрати. Освен това между тях има разделителни знаци под формата на буквата X. Всичко това е много релефно, и при допир се усеща деликатната материя, от която е направена тази мъжка вратовръзка.

Със сигурност ще бъдете забелязани, особено ако я сложите върху светъл цвят официални ризи и тъмен костюм. Платът от който е изработена е фин полиестер, лесно се почиства и глади. Друго предимство на такъв тип аксесоари е, че не се мачка. Това наше, класическо-предложение е подходящо за подарък, който ще опаковаме в луксозна кутия.

 

Ширина: 10 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно