Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Широка вратовръзка карирана VK73
Широка вратовръзка карирана VK74
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вратовръзка карирана 10см

1690

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вратовръзка карирана 10см , многоцветен модел с преобладаващи тънки линии, които разделят отделните елементи в десена. Идеално структурирана материя от фин полиестерен плат, който е леко релефен. Изработката е висококачествена, лесно се поддържа и още едно предимство е че не се мачка. В текстурата на плата е вмъкната оранжева линия, която завършва перфектната визия на тази карирана вратовръзка.

Може да си я слагате както на работа в офиса, така и на някое светско събитие или празник. И в двата случая ще бъдете отразен от женското съсловие, което е целта на задачата. Разбира се трябва да съчетаете правилно този аксесоар с мъжката риза и панталон, които се намират в нашия сайт и очакват да ги разгледате. Това наше предложение може да ви послужи като чудесна идея за подарък към любим приятел или съпруг.

 

Ширина: 10 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.