Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Широка вратовръзка на лилави квадрати VK43
Широка вратовръзка на лилави квадрати VK44
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Широка вратовръзка на лилави квадрати VK4

c100915006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Широка вратовръзка на лилави квадрати VK4, полиестерен жакард представен по изключително ефектен начин. Всъщност трудно може да се разбере, кой цвят е фонов, защото черните ситни квадрати са равни по големина и по брой с лилавите. Докосвайки полиестерната материя, ще усетите невероятна мекота и релеф. Веднага ще се влюбите в този аксесоар и ще започнете с идеите за неговото комбиниране с мъжки ризи и костюми.

Тях и още много различни облекла ще намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Доверете се на вкуса ни, защото той ще ви помогне да изглеждате ефектно и модерно на всеки празник или тържество. Универсална идея за подарък, който може да ви опаковаме в луксозна кутия и доставим на посочения от вас адрес.

 

Ширина: 10 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.