Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Широка вратовръзка на оранжеви точки VK83
Широка вратовръзка на оранжеви точки VK84
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Широка вратовръзка на оранжеви точки VK8

b101014004

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Широка вратовръзка на оранжеви точки VK8, най-видимият аксесоар от вашата перфектна визия. На пръв поглед едноцветен десен, но когато я приближите ще установите, че под основния син цвят има едва прозиращи оранжеви нишки. Те съвпадат с рядко подредените големи точки, които са разхвърляни геометрично по цялата текстура.

Точно този детайл може да го използвате за правилното комбиниране с мъжки ризи и костюми, които се намират в нашия онлайн магазин. Вратовръзката е мека и лесна за връзване изработена изцяло от полиестер. Подходяща е за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия. Не забравяйте, че финалният щрих се крие именно в дребните детайли. Ако имате желание, ние също може да ви помогнем в тази насока.

 

Ширина: 10 см

Дължина: 140 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно