Широка вратовръзка на сиви орнаменти VK53
Широка вратовръзка на сиви орнаменти VK54
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Широка вратовръзка на сиви орнаменти VK5

d100915006


Широка вратовръзка на сиви орнаменти VK5, атрактивен модел, с много добра композиция десен. Забелязват се флорални мотиви, изработени в диагонална лента, минаваща през средата на видимата част. Много добро съчетание на черния и сивия цвят, характерен за елинската епоха. Такава украса може да сте виждали в гръцкото и римското изкуства, от където е заимствана идеята.

Материята е 100% полиестер, фина и гладка при допир с усещане за леко релефен оттенък. Комбинирането с мъжки ризи и костюми е деликатен момент, затова трябва да се внимава. Може да ви дадем конкретни напътствия, ако проявите разбира се интерес. Вратовръзката е подходяща за подарък, с който ще зарадвате любим човек.

 

Ширина: 10 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.