Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Синя вратовръзка с кърпичка EBI11
Синя вратовръзка с кърпичка EBI111
Синя вратовръзка с кърпичка EBI112
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Карирана вратовръзка с кърпичка EBI11

1909090009

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Карирана вратовръзка с кърпичка EBI11, за ежедневието в офисна среда или за празнично събитие. Много стойностен десен от 100% полиестер с пълно преливане на цветовете от бяло към синьо и червено. Диагоналните нишки следват линиите на дизайна и дават възможност за лесно комбиниране с официални ризи и панталони, които може да намерите също в нашия сайт.

Материята е мека и приятна при допир, като лъскавия оттенък създава приятна емоция за околните. С подобен тип аксесоари може да бъдете дори център на внимание и да впечатлите нежния пол с вашата изискана визия. Този комплект може да ви послужи като идея за подарък към любим човек. 

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.