Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Синя вратовръзка с кърпичка EBI23
Синя вратовръзка с кърпичка EBI24
Синя вратовръзка с кърпичка EBI25
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синя вратовръзка с кърпичка EBI2

1909080048

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Синя вратовръзка с кърпичка EBI2, изискана и стилна за празнични поводи и събития. Обагрени в два цветови нюанса (син и оранжев), комплектът може да внесе финален щрих на вашата мъжествена визия. Това са аксесоари, които добре ще се окомплектоват със светли официални ризи, налични са в нашия онлайн магазин и очакват вашето внимание.

Десенът е много свеж и добре структуриран, материята е мека и приятна при допир от 100% полиестер. Ще бъдете забелязани на което събитие да присъствате, а защо не и в работна атмосфера. Ако всичко това го изберете за подарък, ние ще ви го поднесем в спретната и много класна опаковка. 

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно