Синя вратовръзка PKI1
Синя вратовръзка PKI11
Синя вратовръзка PKI12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Луксозна синя вратовръзка PKI1

1909080029

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Луксозна синя вратовръзка PKI1, лъскава и цветна за всички празнични поводи, които ви предстоят. Много красива и изискана от мека и гладка, полиестерна материя. Идеално би се комбинирала със светли официални ризи и костюми, които са налични в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Десенът много изкусно пресъздава преливането на цветовете от светлосиньо към лилаво. Истинско произведение на изкуството. Със сигурност ще сте неотразими където и да се появите така и ще привлечете погледите особено на нежния пол. Изделието е подходящо за подарък, който ще ви доставим в луксозна опаковка.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.