Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Синя вратовръзка RN11
Синя вратовръзка RN113
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Синя вратовръзка RN11

1904100263

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Синя вратовръзка RN11, свежа текстура за една стилна визия. Стандартен модел от гледна точка на дължина и ширина, с много красива шарка от сини маргаритки. Дори може да се каже закачлив вариант за хората, които обичат флоралните мотиви по дрехите си. Лесно бихте я сложили върху светли мъжки ризи и костюми, които може да разгледате в нашия онлайн магазин.

Материята е съставена от 100% полиестер, мека при допит с много фина нишка. Вратовръзката може да се слага както на официални събития, така и в ежедневието в офиса например. Към нея има кърпичка от същата материя и десен. Добавете я към вашия гардероб луксозни дрехи, за да разчитате в определените случаи да ви се притече на помощ. Подходяща е за подарък за любим приятел, който ще ви опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.