Синя вратовръзка RN13
Синя вратовръзка RN131
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Многоцветна вратовръзка RN13

1904100260

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Многоцветна вратовръзка RN13, с разноцветни орнаменти предимно в оранжевата гама. Много ефектен и екстравагантен аксесоар от последната ни модна колекция. Материята е мека и нежна, изработена изцяло от полиестер, какъвто е стандарта за такъв тип артикули. Лесно бихте комбинирали със всякакъв цвят и модел мъжки ризи, които може да намерите в нашия сайт Виконте Русе.

Нека добавим и кърпичка от същата материя, която ще внесе завършен вид на вашата празнична визия. Най-важно е настроението, с което ще подходите към всяко събитие, а дрехите и притурките към тях са само нужното допълнение. Насладете се на всеки миг от живота с тези красиви аксесоари.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.