Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ МЪЖКИ ПАПИЙОНКИ ДО 27.06

Сива вратовръзка с кърпичка EBI7
Сива вратовръзка с кърпичка EBI71
Сива вратовръзка с кърпичка EBI72
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Сива вратовръзка с кърпичка EBI7

1909090008

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Сива вратовръзка с кърпичка EBI7, полиестерен десен тип жакард, с преплетени бели и сиви нишки. Има ясно изразена червена, плътна лента, която се редува пропорционално. Материята е мека и приятна при допир с лъскав оттенък. Лесно ще се откроява, както на тъмни, така и на светли официални ризи.

Тях може да разгледате в нашият онлайн магазин и ако имате въпроси с радост ще се отзовем. Комплектът аксесоари е подходящ за носене на специални поводи. Ако имате желание може да слагате само вратовръзката в ежедневието или на работа в офиса. Прекрасна идея е за луксозен подарък, който ще ви приготвим в красива опаковка.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.