Луксозна светлосиня вратовръзка RN12
Светлолилава вратовръзка RN123
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Луксозна светлосиня вратовръзка RN12

1904100261

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Луксозна светлосиня вратовръзка RN12, интересен комплект аксесоари със флорални мотиви, защото към нея има включена кърпичка от същата шарка и материя. Изработени са от 100% полиестер, което е стандартно изпълнение за такива случаи. Качеството на изработка е много добро, в което ще се убедите сами в момента, в който я докоснете.

Материята е мека и фина при допир, но се поддържа лесно. Комбинирането с мъжки ризи и костюми е лесно, затова тази задача я оставяме на вашето решение. Тази очарователна вратовръзка може да я носите както в офиса (ежедневна употреба), така и на специални събития, на които надяваме се ще бъдете забелязани. Този комплект аксесоари са подходящи за подарък.

 

  • Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.