Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Tъмнисиня вратовръзка бели и оранжеви елементи PC7
Tъмнисиня вратовръзка бели оранжев елемент PC71
Tъмнисиня вратовръзка бел оранжев елемент PC72
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Tъмнисиня вратовръзка бели и оранжеви елементи PC7

22021803af

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Tъмнисиня вратовръзка с бели и оранжеви елементи PC7, прекрасно изглеждащ аксесоар за всеки празничен повод или събитие. Качествена изработка от 100% полиестерна материя. Дизайнът е подвластен на симетрично редуващите се оранжеви и бели елементи, вмъкнати умело между тъмносините диагонални ленти. По този начин те добре се открояват, за да се постигне пространственост в десена. На практика вратовръзката може да се слага върху всякакъв вид мъжка риза, което е голямо предимство.

Текстурата на плата е мека и приятна при допир, истинско произведение на изкуството. Това наше предложение може да го използвате като подарък към любим мъж за предстоящите абитуриентски празници или сватба.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.