Начало Продукти Количка 0 Профил

НОВА КОЛЕКЦИЯ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ

Тъмносиня вратовръзка с червени елементи TI2
Тъмносиня вратовръзка с червени елементи TI21
Тъмносиня вратовръзка с червени елементи TI22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня вратовръзка с червени елементи TI2

220223011a

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня вратовръзка с червени елементи TI2, добре структуриран аксесоар от последната ни серия за предстоящия сезон. Уникално изглеждащ дизайн, от гледна точка на художественото оформление. Бродираните елементи са бродирани върху жакардова основа. Добре се забелязват флоралните мотиви върху тъмния цвят. Текстурата на плата е леко релефна и същевременно приятна при допир.

Изработката е много качествена от полиестерна материя, което е обичайно за такъв тип аксесоари. Комбинирането с останалото празнично облекло е лесно. Може да я слагате върху всякаква едноцветна риза, което е голямо предимство в случая. Хубава идея  за подарък, който ще ви приготвим в подходяща опаковка.

Ширина: 7 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.