Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Тъмносиня вратовръзка с дребни цветя 6 см
Тъмносиня вратовръзка с дребни цветя 6 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня вратовръзка с дребни цветя 6 см

2002210131

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня вратовръзка с дребни цветя 6 см, елегантна, класическа за специални поводи и събития. Такъв аксесоар на мъжката риза може да сложи човек с изтънчени обноски и интелектуално излъчване. Флоралните мотиви подсказват това твърдение, още повече десена, от който е изработена вратовръзката. Материята е изключително гладка при допир от 100% полиестер. Цветчетата са подредени в геометричен ред, като се сменят по между си в зависимост от представящият ги цвят.

Много добър подход в украсата, която би допаднала на всеки мъж с богато въображение и държащ на перфектната си визия. Ако разгледате нашият сайт по-подробно ще видите, че най-добрата комбинация е с риза пепел от рози и евентуално ако си падате по тирантите , те да са тъмносини. Този артикул е подходяща за подарък, който ще ви доставим на посочения от вас адрес.

 

Ширина: 6 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.