Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносиня вратовръзка и елементи корал 7 см
Тъмносиня вратовръзка и елементи корал 7 см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня вратовръзка и елементи корал 7 см

2002210153

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня вратовръзка и елементи корал 7 см, класически, изискан модел от последната ни колекция. Десенът е подчертано флорален, с ясно бродирани цветя, които правят текстурата леко релефна. Платът е изцяло полиестер, каквато е тенденцията за такъв вид аксесоари. Правилната комбинация според нас е със светли мъжки ризи и ако носите тиранти вместо колан, може те да са в оранжев цвят.

По този начин ще изглеждате перфектно на абитуриентския си бал или сватба и няма да разочаровате погледите на нежния пол. Самочувствието ви ще е достатъчно за да прекарате още един незабравим празник от живота си. Мъжката вратовръзка е подходяща също за подарък, който ще ви подготвим в луксозна опаковка.

 

Ширина: 7 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.