Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Тъмносиня вратовръзка с флорален елемент бордо 7см
Тъмносиня вратовръзка с флорален елемент бордо 7см
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня вратовръзка с флорален елемент бордо PK

2002210120

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня вратовръзка с флорален елемент бордо PK, за почитателите на свежите флорални мотиви. Много добро съчетание между цветовете на текстурата. Сюжетната линия в дизайна подчертава класическата кройка, която помага да се направи правилният избор с останалите части във вашата стилна визия. Според нашите виждания тази вратовръзка много добре би стояла на светлосини или бели мъжки ризи и разбира се тъмен панталон.

Ако предпочитате да сложите тиранти вместо колан, нека те да са тъмносини с флорален мотив. Всичко това се намира в нашия онлайн магазин, който може да разгледате при нужда. Дори да нямате перфектно мъжко тяло, ще изглеждате прекрасно на всеки официален празник. Този артикул е подходящ за подарък.

 

Ширина: 7 см

Дължина: 150 см

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.