Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI101
Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI102
Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI103
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI10

1909080049

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI10, много добър вариант за мъжки подарък. Десенът пресъздава сложна плетка квадрати в лилав цвят, които се открояват на тъмния фон. Материята е гладка и мека, същевременно леко лъскава. Със сигурност ще бъдете забелязани на всяко светско събитие, на което вземете участие.

Акцентът през този сезон и може би през следващите е полиестерните материи да са декорирани в малки геометрични шарки, проектирани върху тъмен фон. Друг интересен момент е правилното комбиниране на тези аксесоари с подходящите официални ризи и панталони, които може да намерите в нашия онлайн магазин. Това предложение е подходящо за подарък.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.