Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI3
Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI31
Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI3

1909090005

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Често купувани заедноТъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI3, много красив комплект и умело подбрани цветове. Десенът е много свеж, с приятни преливащи се широки и тесни ленти, подредени в диагонали. По този начин лесно биха си подхождали с светли официални ризи и тъмни костюми, които ще намерите в нашия онлайн магазин. Материята е меки при допир от изцяло полиестерен плат.

Тези аксесоари може да ги слагате както заедно, така и по отделно в зависимост от вашите предпочитания. Допитайте се до вашата любяща половинка, дали ще ви хареса, освен ако тя самата не ви изненада с точно такъв тип подарък. Повечето мъже обичат да се показват с вратовръзка на празнични поводи, така че това е начина да сте актуални по всяко време.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка с курирска фирма Speedy!

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.