Начало Продукти Количка 0 Профил

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI4
Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI41
Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI4

1909090006

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка EBI4, ефектен и екстравагантен аксесоар, изработен изцяло от полиестер. Много търсен модел заради класическия син цвят, който е представен по един атрактивен начин с редуване на тънки и дебели нишки. Диагоналното разпределение създава илюзията за пространственост и дълбочина на възприятията.

Имено поради тази причина лесно може да комбинирате комплекта с мъжки ризи и костюми в различни цветови диапазони. По този начин ще изглеждате перфектно на всеки празник или събитие, ще привлечете погледите на нежния пол и ще повишите вашето самочувствие.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.