Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN1
Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN12
Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN1

1909080037

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Често купувани заедноТъмносиня вратовръзка с кърпичка FN1, красив аксесоар за специален повод. Много добре подбрани орнаменти в структурираният десен, които макар и малки се открояват идеално на тъмния фон. Ако имате подходяща официална риза и костюм, които да подхождат на този модел ще е прекрасно.

Ако нямате такива, може да разгледате нашият онлайн магазин и да си изберете според вашия вкус. Разнообразието е голямо ще се уверите сами. Това наше предложение може да послужи също за подарък, който с удоволствие ще опаковаме в подходяща кутия. Надяваме се вратовръзката да е финалният щрих на вашата изискана визия.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.