Начало Продукти Количка Профил

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN2
Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN21
Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN2

1909080038

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN2, много красива и елегантна за специални поводи. През този сезон подобен комплект ще е актуален главно заради характерните геометрични шарки и преливането на цветовете в бяло-синята гама. Поради тази причина лесно може да си изберете подходящата официална риза и панталон от нашия онлайн магазин.  Материята е гладка и мека при допир, изцяло от полиестер.

Лесно се пере и глади, заслужава мястото си във вашият гардероб за специални поводи и събития. Без съмнение този комплект вратовръзка с кърпичка е ключа към сърцето на всяка дама. Възползвайте от предоставената ви се възможност, а защо не и да направите стилен подарък към любим човек.

 

Състав: 100% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •