Начало Продукти Количка 0 Профил

-20% НА ВСИЧКИ ЕДНОЦВЕТНИ ОФИЦИАЛНИ РИЗИ ДО 22.05

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN3
Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN31
Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN32
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN3

1909080040

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносиня вратовръзка с кърпичка FN3, ефектен и много стилен аксесоар за специални поводи. Десенът е много актуален през последните няколко сезони, заради структурираните геометрични орнаменти, които са в основата на плата. Цветовете са подбрани по правилният начин за да се постигне истинско произведение на изкуството.

И това не е всичко, защото трябва да изберете подходящата мъжка риза и сако, за да постигнете завършена визия. Тях и още много други модни облекла може да намерите в нашия сайт. Комплектът вратовръзка с кърпичка е подходящ за подарък, който ние ще ви опаковаме в подходяща луксозна кутия.

 

Състав: 100% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.